Ми любимо театр!

22 вересня у Волинському академічному театрі імені Т.Г. Шевченка відбулась прем’єра вистави “Циганка Аза”.Учні 9-11 класів разом з вчителями нашої школи мали можливість перебувати на прекрасному драматичному дійстві.

Читати далі

Квест на тему «Подорож по країні Казкарія разом із Василем Сухомлинським» присвячений 100-річчю від дня народження

28 вересня 2018 року у стінах нашої школи було проведено квест на тему «Подорож по країні Казкарія разом із Василем Сухомлинським» присвячений 100-річчю від дня народження великого педагога Василя Олександровича Сухомлинського. У заході брали участь 5-6 класи, які змагалися між собою. Підготували захід бібліотекар – Кравчук Марія Олександрівна та організатор-педагог – Костюк Ганна Миколаївна.

Читати далі

Районний турнір юних біологів

24 вересня у Липинській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся турнір юних біологів. Активну участь у змаганні взяла учениця Городищенського ЗЗСО Юлія Тарасюк.

Читати далі

Районний турнір юних фізиків

25 вересня у ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Гірка Полонка відбувся турнір юних фізиків. Активну участь у змаганні взяла учениця 10 класу – Бондарук Анастасія і здобула перемогу у районному турнірі юних фізиків в складі команди “Позитрон”.

Читати далі

День здоров’я

Традиційно на початку навчального року, доки стоять теплі осінні дні, в нашій школі проходить “День здоров’я”, цього року це було 21 вересня, у всесвітній день миру – день, вільний від навчання, присвячений активному та здоровому способу життя.

Читати далі

Інтерактивне заняття з елементами пісочної терапії

З метою покращення адаптації першокласників до навчання у школі в Городищенському  ЗЗСО було проведено інтерактивне заняття з елементами пісочної терапії.

Читати далі

1 вересня-новий формат свята.

Цьогоріч вперше свято початку нового навчального року вирішили зробити нетрадиційним. Святкова лінійка,на якій продзвенів перший дзвоник,були представлені 20 першокласників разом зі своєю вчителькою Сидорчук Раїсою Петрівною тривала лише 15 хвилин.

Читати далі